Hersenloos gelul: Nederland staat op de 36ste plaats qua gezondheidszorg

The Logic Free Zone

Dood en verderf!

Wat blijkt? Op een of ander lijstje staat Nederland op de 36ste plaats qua gezondheidszorg. En dat is heul slecht!

Hysterisch geklep

Dit truukje is zo oud als de weg naar Rome. Maak een of ander foplijstje, kijk waar je als land staat en begin heel hard te gillen dat er geld bij moet. Dit is daar weer een mooi voorbeeldje van maar het gebeurt aan de lopende band.

Ook in dit geval natuurlijk weer. Nederland zou volgens dit lijstje onder bijvoorbeeld Venezuela staan. Zou het werkelijk? Het foto’tje hieronder is van een Venezolaans ziekenhuis. Trek je eigen conclusie zou ik zeggen.

View original post

Esther Janssen en Martine Beijerman: twee UvA-vrouwtjesdiertjes willen de PVV kapot maken

Martien Pennings

“Her research focuses on NGO involvement in international law-making processes, and aims to rethink the concept of democratic legitimacy.” Oei-oei: links-regressieve & antisemitische NGO’s, “international law” en hérdenken van democratie. We zijn ongelezen nu al bang.

Zo hoor je nog eens wat. Bij de formatie zou niet alleen het voorstel op tafel liggen zelfs het wassen-neus-referendum (“raadgevend”) af te schaffen, maar ook om “democratische eisen te stellen aan politieke partijen”. Zeggen twee vrouwtjesdiertjes die werken bij de UvA, het cultuur-marxistische bolwerk, waar postmodern cultuur-relativisme net zo vanzelfsprekend is als ademen. En waar men voor slechts één ding werkelijk fobisch is: islamofobie.

Ook deze dames Janssen & Beijerman laten het woord “islamofobie” weer vallen. Moest dus weer even aan “Black Pigeon” denken en aan Jordan Peterson, die zeggen dat al dat anti-Westerse en pro-islamitische geprovoceer van “feministes” tegeswoordigs alleen maar is om vast te stellen dat de…

View original post 912 woorden meer

Het economisch onbenul van de gemiddelde journalist: Aysso Reudink (2)

The Logic Free Zone

Doemdenken

Bij de tpo staat een stukje van ene Aysso Reudink, een krabbelaar die vooral opvalt door zijn totale onbegrip van de meest basale economische kennis. Het stukje is niet interessant genoeg om helemaal te ‘close read’-en maar weer wel een mooi voorbeeld van hoe weinig kaas de doorsnee journalist van economie heeft gegeten. Hier een pareltje:

de overgang van verbrandingsmotor naar elektrisch sociaal-economisch (is/wordt) rampzalig. Mondiaal betekent het een gigantisch banen- en kapitaalverlies. Immers een elektrische auto heeft aanzienlijk minder onderdelen dan een conventionele auto. (… ) Wat de complete overschakeling op elektrisch autorijden aan banenverlies en kapitaalvernietiging in de auto-en petrochemische industrie gaat kosten.

Tja. Ai, ai, ai. We hebben het nu over niveautje havo-3.

Kosten en baten

Onze Aysso kent kennelijk het concept ‘sunk cost’ niet. En niet alleen dat, hij verwart ook nog eens ‘producenten’ met ‘consumenten’.

Laten we maar beginnen met een quoteje van Frederic…

View original post 322 woorden meer

De misdadige quasi-naïviteit van onze nep-elite

Martien Pennings

Het ploertenzootje dat op het Oude Continent aan de touwtjes trekt is totaal niet bezig met de realiteit onder ogen zien. Ze zijn bezig met het behoud van prettige gevoelens in hun organisme en prettige gedachten in hun hoofd. Daar past geen realisme bij en geen confrontatie met het Kwaad. Als ze al Kwaad zien door mensen bedreven, dan moet dat weggeredeneerd worden. Het is een gebrek aan stageplaatsen! Maar ze weten beter en ik hoop dat hun verraad ooit nog bestraft zal worden. Sinds nine-eleven in het hele westen en in Nederland speciaal na de moord op Theo van Gogh is het huichelende wegkijken van het Kwaad dat islam heet epidemisch in links-regressieve kringen. Ga nog eens lezen hoe in 2004 door de hoofdcommissaris van politie een paar uur later die moord op een persconferentie werd omschreven:

“Berichtgeving sprake geweest fietser aan het schieten geraakt”.

Joost Niemöller brengt nog…

View original post 418 woorden meer